Reizen, reizen, waarom toch altijd maar reizen? - Reisverslag uit Breda, Nederland van Edwin en Inti - WaarBenJij.nu Reizen, reizen, waarom toch altijd maar reizen? - Reisverslag uit Breda, Nederland van Edwin en Inti - WaarBenJij.nu

Reizen, reizen, waarom toch altijd maar reizen?

Door: Intwin

Blijf op de hoogte en volg Edwin en Inti

25 Januari 2005 | Nederland, Breda

Voor de tweede keer gaan wij voor langere tijd een serieus stukje reizen. Waarom toch? Mensen die gepakt zijn door het reisvirus hoeven we niets uit te leggen. Anderen zullen het misschien wel nooit begrijpen. Op de vraag waarom onbekende streken te bezoeken, gaf menig ontdekkingsreiziger in het verleden hetzelfde antwoord: Just because it’s there!
Een dooddoener? Misschien wel maar gek veel ingewikkelder is het echt niet. Wij vinden het heerlijk om voor langere tijd ondergedompeld te worden in een cultuur die je volkomen vreemd is. Noem het een verslaving aan verwonderding. En aan sommige verslavingen moet je toegeven, die moet je niet willen bestrijden. Dromen is immers leuk maar de realiteit overtreft vaak iedere verwachting. Dus banen opgezegd en volgende week begint Intwin’s odyssey part II.

We starten in Egypte en eindigen in Nieuw Zeeland. Daartussen denken we Jordanië, Syrië, Libanon, Turkije, Iran, Pakistan, India, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, China en Thailand, aan te doen. Via deze site kunnen jullie onze belevenissen volgen, berichten plaatsen, foto’s bekijken en zelfs chatten.

Veel leesplezier!
Intwin.

• 25 Januari 2005 - 10:31

Henk & Riet:

Veel succes

• 25 Januari 2005 - 18:16

Tim:

Ik begreep dat de Provincie Zuid Holland al weer een goede vervanger voor je hebben gevonden.

De wegen en de vaarwegen binnen de provincie zullen er dus over een jaar ook nog wel goed bij liggen.

Ik maak me echter een beetje zorgen over je provinciale vrienden. Deze zullen zonder jou helemaal terug vallen naar het \"ambtelijke\" tempo.

Dat neemt niet weg dat jullie de komende tijd heel veel plezier met z\'n tweetjes moeten maken!

Ik ben ontzettend jaloers op jullie!

Je provinciale vriend Tim

• 25 Januari 2005 - 21:23

Hila&Juval:

Guys....
    seriously....let\'s get rational here...you gotta be joking.
    Israel??? You are not gonna skip it, r u ??!! (-;
    Well, whatever works I guess...good luck and have a GREEEEAAAAT time !!!

Hila & Juval

• 25 Januari 2005 - 21:50

Astrid V L:

In gedachte reis ik stiekem een beetje mee .... tot het volgende bericht en alvast een mooi begin van jullie reis gewenst.

• 26 Januari 2005 - 05:24

Jocelyn:

Great to know you are on the way to us! Am looking fwd to hearing your interesting stories again. Take care. Jos NZ.

• 26 Januari 2005 - 07:53

Adrienne:

Wat een geweldige site; op deze manier kunnen heerlijk meegenieten...
    Een hele fijne reis.

• 26 Januari 2005 - 11:16

Robbie M:

Een avontuurlijke lange reis toegewenst vanuit een besneeuwd Ireland, ... als jullie nog adresjes nodig hebben in de mij bekende landen van de trip, laat maar weten. Succes ...

• 26 Januari 2005 - 14:50

Ilona:

Ja... ook ik heb mezelf aangemeld. Leuk deze website. Ik zal er regelmatig op gluren en hoop wat wijzer te worden van de wereld door jullie.

Ilona

• 26 Januari 2005 - 17:01

Ankmart, Alias Martin En Anneke:

Dit vinden wij niet leuk, Intwin! Dit is een agressieve manier van inwrijven dat wij zo\'n tweede reis aan ons voorbij laten gaan. We zullen er soms slecht van slapen komend jaar, maar: geniet er vooral van! Goed plan, leuke site. Toi toi! En dan gaan wij gewoon in 2009 weer op reis.

• 27 Januari 2005 - 09:13

Vollies:

Intwin,

We zien jullie zaterdag natuurlijk nog, maar we willen jullie nu alvast een super toffe tijd toewensen!!

Marc, Petra en Jelle

• 27 Januari 2005 - 10:08

Ton Vernes:

Hartstikke leuk idee zo,n site waar je jullie belevenissen op kan volgen.
    Ik wens jullie vooral veel plezier en zal beslist jullie reiservaringen volgen.

• 28 Januari 2005 - 10:34

Didy & Bart:

Wauw wat een leuke site. Hierdoor zullen we 'intwins tweede lange reis' natuurlijk goed kunnen volgen. Tot zaterdag! Was trouwens weer héél gezellig (en veel te kort)dat dimsummen met jullie & Co gisteren!!
    Dahaag!!

• 28 Januari 2005 - 17:21

Nicole:

Jalours ben ik!
    Een goed reis met veel mooie momenten.

Maar waarom niet naar Mongolie...???

Lieve groet Nicole

• 29 Januari 2005 - 12:42

Gohdar Massom:

Veel plezier

• 29 Januari 2005 - 14:08

Arnoud:

Ja rot maar weer op! :-) We luisteren over een jaar wel weer naar telkens diezelfde verhalen over de verwondering daar. Ik dacht dat jullie het alleen bij het lezen hielden maar nu moet je alles zelf ook weer met de voeten betreden. Man, leer toch een vak en doe wat voor je natie. Ik zal over een half jaar een poging doen om jullie weer mee terug naar het wonderschone Nederland te krijgen ook al moet ik daarvoor zelf naar China komen. Ik zie jullie vanavond en ik wil daar geen tranen zien, je kiest er tenslotte zelf voor om je leven een jaar lang te verarmen zonder mijn invloed, je speelt met geluk man! :-)

• 29 Januari 2005 - 15:18

Henk:

Veel..... ach ik verval weer in cliches

Als jullie maar zorgen dat je het eten en drinken niet vergeet, anders val je te hard ...

• 30 Januari 2005 - 14:41

Annelies:

Veel succes en fijn dat wezo veel kunnen volgen. Liefs van George en Annelies.

• 30 Januari 2005 - 15:11

Harold:

Doe ze daarginds maar de groeten van mij!

Harold

• 01 Februari 2005 - 10:53

Maaike:

Vandaag is het dan zover.
    Het is nu 12.45 uur, bijna in Egyte.
    Lekker relaxen, duiken, snorkelen, lezen, zonnen, etc en dan verder reizen. Super. Ik hoop dat jullie het heel goed maken en tot mails of ziens. Wie weet in Thailand.

• 01 Februari 2005 - 10:59

Henk & Riet:

We hebben ze uitgezwaaid...dus nu echt op pad...
    Bob, Stans, Jocelyn, Henk & Riet

• 01 Februari 2005 - 18:57

Bd:

nou, ze zijn weg hoor. en het miezert hier gewoon door alsof er niks aan de hand is - en op kantoor heb ik er ook helemaal niemand over gehoord. dus... hadden jullie net zo goed thuis kunnen blijven!
    (we gaan nu Saga oefenen, voor 26 feb)
    dagbart & goedenavonddidi

• 02 Februari 2005 - 10:20

Cara:

He Intwin

Maak er een geweldig jaar van. Als ik er aan denk ben ik wel jaloers hoor. Al die geweldige dingen die jullie gaan meemaken.
    Geniet er van en natuurlijk, kijk uit en pas goed op elkaar.

Heel veel liefs Cara

• 03 Februari 2005 - 06:14

Ed:

En ja, natuurlijk nu al weer niets laten horen. Waarschijnlijk al enige vertraging opgelopen bij het toespreken van de plaatselijke bobo op het vliegveld.
    Het ga jullie goed namens de familie Zaagmans.

• 04 Februari 2005 - 10:59

Frank En Kirsten:

He globetrotters,
    wij wensen jullie heel veel plezier op jullie reis. We gaan de verhalen goed volgen.Pas goed op jezelf en we houden contact.
    Frank en Kirsten

• 06 Februari 2005 - 05:54

Sebastian En Iefke:

Hoi globetrotters! Jeetje, wat een landen gaan jullie doen! Klinkt erg spannend allemaal.

Hier in Bangkok alles ok. Druk, chaotisch, warm, maar super leuk. Vandaag vertrekken we naar Koh Pha-Ngan om even te relaxen.

Heel veel plezier tijdens jullie reis en we houden elkaar zeker op de hoogte!

Sebastian en Iefke

• 06 Februari 2005 - 11:00

Zuslief:

Neemt de ontlasting al vaste vormen aan?

XXX